Distributeur voor Noord – en Midden Nederland van Schotse delicatessen.
De Scotch Whisky Sauces zijn ambachtelijke smaakmakers  en worden op traditionele manier gemaakt.  Ieder exemplaar is uniek door de individuele aandacht.
De Scotch Whisky Sauces worden gemaakt met trots en passie in de thuisbasis Schotland,
met de beste natuurlijke ingrediënten.

Smaaksensatie bij al jouw gerechten
Onze delicatessen worden gebruikt door restaurants, cateraars en kookliefhebbers, en verkocht door delicatessen zaken die voor kwaliteit gaan.
Vraag een offerte aan om te zorgen voor de ‘Whisky twist’ in jouw gerechten.

 

100% natuurlijk
Met uitzondering van de Scotch Barbeque Sauce zijn alle sauzen vrij van kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen, waardoor er meer ruimte voor onze favoriete ingrediënten, Scotch Whisky.

 De smaaksensatie
De Scotch Whisky Sauces zijn een echte aanvulling in de keuken voor elke kookliefhebber. Dit jaar hebben we de 8ste nieuwe smaak aan onze producten toegevoegd: de Scotch Barbeque Sauce.

Pure Schotse Whisky
Wat de Scotch Whisky Sauces zo uniek maakt is de toevoeging van 12% Scotch Single Malt Whisky. Deze is rechtstreeks geproduceerd en samengesteld in het hart van Tayside in Schotland.

Persoonlijke Service
Wij leveren de Scotch Whisky Sauces op maat, in grote of kleine oplage. Wij hanteren een beperkte voorraad, echter snelle levering direct vanuit Schotland mogelijk.

Leave a Reply